Heliga danser

Foto Anna-Christin Martinson

All workshops can be bilingual in Swedish and English, German is also a possible option.

See the workshop page for more info

OBS  mailadress för anmälningar och info: pia@pialamberth.se

 

On the workshop page you will find most things in both Swedish and English.

 

Detta är min hemsida som blir påfylld närhelst nya äventyr är på gång. Den handlar om Heliga danser, Cirkeldans, Sacred Dance - sånt och annat jag arbetar med, t.ex. Kreativt skrivande.

Många glada nyheter 2023

2023 har fått sin form. Mycket har legat på vänt, bland annat på grund av lokalfrågan, men nu kan jag med glädje berätta att vi är tillbaka i Kirsebergskyrkan och mycket annat börjar få sina dansplatser! Läs bara vidare här och under workshopfliken.

Klart har länge varit att Sabine erbjuder dans i Malmö redan i januari, februari och mars, mera kommer så småningom. Vi kan även 2023 erbjuda den sedvanliga dansveckan på Österlen i augusti(se workshopfliken). Judy King kommer tillbaka till Höllviken i maj, denna gång med den helt underbara sviten Peace and Reconciliation - i dessa tider mera aktuell och nödvändig än någonsin (se gästledarfliken).

Det har tagit sin lilla tid men nu är jag äntligen nöjd och klar med min nya danssvit O Caritas och den har fått sin urpremiär på tyska, med Sabine på zoom från Lesbos! I levande livet och på svenska får den premiär i Höllviken 19-20 augusti. På engelska kommer den på zoom från The Centrepiece/Findhorn i september.

2023 firar jag 30-årsjubileum som dansledare och nu vet jag när och var!  Den 16 september är vi tillbaka i Kirsebergskyrkan där allt började. Jubeldagen blev fulltecknad jättesnabbt, trots att vi kan vara väldigt många i kyrkan. Jag skulle såklart vilja dansa med er alla, men lokalen sätter ju ändå vissa begränsningar och vi måste kunna dansa också. Reservlistan är ännu inte lång så du är välkommen att anmäla dig till den.

I juni glädjer jag mig åt att för första gången ha en workshop på engelska i England, förut har de varit på zoom. Platsen är underbar, vi bor och dansar på ett gammalt universitetsområde a la Harry Potters Hogworth, helt oemotståndligt. Läs mera om Heartbeats unde workshopfliken.

Vår länge uppskjutna dansreda till södra Indien, vår sjätte med en grupp i dansens tecken, med avresa i mellandagarna, blir nu äntligen av igen! Resan blir lite nyskapad och mera, men inte bara, inriktad på retreat i dans, kropp, meditation. Se workshopfliken för mera info om allt inklusive anmälan.

En ny dansresa till Lesbos blir det 2024, i månadsskiftet april-maj.

Kolla nu och ibland senare under workshopfliken, jag försöker vara uppdaterad även om det nu går så fort med nya direktiv att jag inte alltid hinner riktigt med, tyvärr.

Välkommen in bland alla dansmöjligheter som finns att längta till!