Heliga danser

Foto Anna-Christin Martinson

All workshops can be bilingual in Swedish and English, German is also a possible option.

See the workshop page for more info

OBS  mailadress för anmälningar och info: pia@pialamberth.se

 

On the workshop page you will find most things in both Swedish and English.

Detta är min hemsida som blir påfylld närhelst nya äventyr är på gång. Den handlar om Heliga danser, Cirkeldans, Sacred Dance - sånt och annat jag arbetar med, t.ex. Kreativt skrivande.

2023 har fått sin form

Nu har snart halva året redan gått och jag har varit i Örbyhus, vi har dansat vårdagjämningen, Rötter och Judy King har varit här under en helt underbar helg.

Lyckligtvis kommer Judy igen nästa år, i juni(se gästlärarfliken)

Nu börjar sommaren närma sig och jag beger mig snart till England för att dansa mera med Judy i hennes dansvecka Images in Movement, innan jag leder min egen workshop i Cirencester. När jag kommer hem igen är det dags för vår årliga Sommarsolståndsdans.

Hösten går igång med min nya danssvit O Caritas i augusti. Den har redan haft sin urpremiär, på tyska, med Sabine på zoom från Lesbos! I levande livet och på svenska får den nu premiär i Höllviken. På engelska kommer den på zoom från The Centrepiece/Findhorn i september.

2023 firar jag 30-årsjubileum som dansledare och nu vet jag när och var!  Den 16 september är vi tillbaka i Kirsebergskyrkan där allt började. Jubeldagen blev fulltecknad jättesnabbt, trots att vi kan vara väldigt många i kyrkan. Jag skulle såklart vilja dansa med er alla, men lokalen sätter ju ändå vissa begränsningar och vi måste kunna dansa också. Reservlistan är ännu inte lång så du är välkommen att anmäla dig till den.

Vår länge uppskjutna dansreda till södra Indien, vår sjätte med en grupp i dansens tecken, med avresa i mellandagarna, blir nu äntligen av igen! Redan har vi nästan full grupp. Är du intresserad så hör av dig snarast. Se workshopfliken för mera info om allt inklusive anmälan.

Jag har upptäckt att jag gärna vill göra en sista dansledarutbildning och hoppas den kan bli av nästa år. Intresseanmälningar mottages. Info om var när och hur kommer så snart jag vet.

En ny dansresa till Lesbos blir det 2024, 27 april - 7 maj. Då får vi bland annat uppleva en grekisk påsk eftersom den ligger en månad senare än den vi firar här.

Kolla nu och ibland senare under workshopfliken, jag försöker vara uppdaterad även om det nu går så fort med nya direktiv att jag inte alltid hinner riktigt med, tyvärr.

Välkommen in bland alla dansmöjligheter som finns att längta till!